Categorii

Căutați în acest blog

miercuri, 6 martie 2013

Marketing de miercuri (Actualizat)

Marketing e impropriu, e vorba de vânzări, dar începe tot cu „M”.
Prin urmare, în luna martie, miercurea vă voi bate la cap cu:
EXTRA, SUPER, MEGA, și absolut obișnuita...

Ofertă de abonament: 8 luni de legume all inclusive.

Ce legume?
Majoritatea legumelor uzuale (ardei, cartofi, ceapă, dovlecei, morcovi, roșii, spanaci, varză etc.), dar, dacă sunteți interesați, și „ciudățenii” precum, mangold (sfeclă frunze), varza frunze (kale), physallis pruinosa, mazăre mange-tout.

Și cam câte legume primesc?
Cel puțin 20 de livrări, în perioada mai - decembrie (săptămânale în perioada iunie - septembrie, mai rar în restul perioadei) cuprinzând cel puțin o lădiță de legume (și fructe dacă va fi cazul) cu volumul de aproximativ 10l (cca. 5kg) și care, la începutul lui august 2012, de exemplu, arăta cam așa: 

Sunt aceste legume ecologice?
Deși (în opinia mea) am respectat și voi respecta pe parcursul sezonului toate cerințele referitoare la cultivarea legumelor conform normelor agriculturii ecologice, aceste legume nu pot fi vândute ca fiind ecologice. La această dată nu am un contract cu un organism de certificare a produselor obținute din agricultura ecologică, și chiar după încheierea acestui contract, de abia în al treilea sezon produsele pot fi vândute ca fiind ecologice.

Cât costă?
Abonamentul costă 1200 lei pe sezon (care mi-ar fi de mare ajutor să-i primesc înainte de 1 aprilie), și include livrarea în București, Ploiesști și localitățile de pe DN1.


Pentru informații suplimentare acesta este emailul și telefonul meu
.