Categorii

Căutați în acest blog

miercuri, 6 martie 2013

Marketing de miercuri (Actualizat)

Marketing e impropriu, e vorba de vânzări, dar începe tot cu „M”.
Prin urmare, în luna martie, miercurea vă voi bate la cap cu:
EXTRA, SUPER, MEGA, și absolut obișnuita...

Ofertă de abonament: 8 luni de legume all inclusive.

Ce legume?
Majoritatea legumelor uzuale (ardei, cartofi, ceapă, dovlecei, morcovi, roșii, spanaci, varză etc.), dar, dacă sunteți interesați, și „ciudățenii” precum, mangold (sfeclă frunze), varza frunze (kale), physallis pruinosa, mazăre mange-tout.

Și cam câte legume primesc?
Cel puțin 20 de livrări, în perioada mai - decembrie (săptămânale în perioada iunie - septembrie, mai rar în restul perioadei) cuprinzând cel puțin o lădiță de legume (și fructe dacă va fi cazul) cu volumul de aproximativ 10l (cca. 5kg) și care, la începutul lui august 2012, de exemplu, arăta cam așa: 

Sunt aceste legume ecologice?
Deși (în opinia mea) am respectat și voi respecta pe parcursul sezonului toate cerințele referitoare la cultivarea legumelor conform normelor agriculturii ecologice, aceste legume nu pot fi vândute ca fiind ecologice. La această dată nu am un contract cu un organism de certificare a produselor obținute din agricultura ecologică, și chiar după încheierea acestui contract, de abia în al treilea sezon produsele pot fi vândute ca fiind ecologice.

Cât costă?
Abonamentul costă 1200 lei pe sezon (care mi-ar fi de mare ajutor să-i primesc înainte de 1 aprilie), și include livrarea în București, Ploiesști și localitățile de pe DN1.


Pentru informații suplimentare acesta este emailul și telefonul meu
.




5 comentarii:


  1. "Deci" douazeci de livrari a cate 5 kg legume egal 100kg legume. Abonamentul costand 1200 lei rezulta un kg. legume face in medie 12lei....cum cartofii,ceapa,dovlecei?!.As vrea sa vad poza primului abonat. Un legumicultor curios.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe de alta parte este vorba de minim 20 de livrari. Pentru ca iunie-septembrie (12 livrari) + aprilie-mai (3) + octombrie (4) + noiembrie-decembrie (5) fac 25 (dacă anul e prielnic, dar poate că n-o să fie), iar în august un pepene de 7-8kg pe lângă roșii și celelalte face ca lădițele să fie ceva mai grele. Calculul nu este chiar așa de simplist.
      Și vă mulțumesc pentru provocare și vă admir pentru curajul de a posta ca anonim.

      Ștergere
  2. Dragule....vreau sa te ajut....Urmareste-ma :primesti in avans "pretul"cerut de tine pe un abonament anual de la 10persoane (o ipoteza utopica evident) ....si pentru ca vorbim de legumicultura .....unde riscul compromiterii recoltei are probabilitatea direct proportionala cu sansele ca Chelsea sa bata Steaua....te gandesti la returnarea avansului .....e vorba de 12000 lei .Dar hai Steaua....In spatele anonimatului se ascunde o intentie buna ....justificata de o anumita conjunctura ....poate candva vei afla ca ne-am mai scris si sfatuit reciproc. Un legumicultor si mai curios.

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Bineînțeles, pentru zona București, Ploiești și localitățile „riverane” DN1.

      Ștergere